Taglit – Birthright

taglit

Taglit - Birthright

Vill Du träffa andra ungdomar samt upptäcka allt som Israel kan erbjuda och lite till? Då är du välkommen att söka till Birthright-programmet. Det är gjort speciellt för dig som är mellan 18-27 år och är nyfiken på landet Israel och vill upptäcka dina Judiska rötter. Vi åker tillsammans med ungdomar i från hela Skandinavien.

Enda kravet är att Du inte har varit med i något program som Jewish Agency har sponsrat. Eftersom hela programmet är på engelska är det viktigt att du behärskar engelska språket.

Resan äger rum underjuli månad 2019.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse till Judiska Församlingen, Tom Shulevitz, på tel 031-109405 eller e-post tom.shulevitz@judiskaforsamlingen.se . Berätta lite om dig själv i din ansökan samt varför just du vill åka med på denna resa.

Läs mer om resan på www.birthrightisrael.com

Ungdom & Fritidsstyrelsen