Taglit – Birthright

taglit

Taglit - Birthright

Vill Du träffa andra ungdomar samt upptäcka allt som Israel kan erbjuda och lite till? Då är du välkommen att söka till Birthright-programmet. Det är gjort speciellt för dig som är mellan 18-27 år och är nyfiken på landet Israel och vill upptäcka dina Judiska rötter. Vi åker tillsammans med ungdomar i från hela Skandinavien.

Enda kravet är att Du inte har varit med i något program som Jewish Agency har sponsrat. Eftersom hela programmet är på engelska är det viktigt att du behärskar engelska språket.

Resan äger rum 27 juli - 6 augusti 2017.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse till Judiska Församlingen, Tom Shulevitz, på tel 031-109405 eller e-post tom.shulevitz@judiskaforsamlingen.se . Berätta lite om dig själv i din ansökan samt varför just du vill åka med på denna resa.

Läs mer om resan på www.birthrightisrael.com

Ungdom & Fritidsstyrelsen