Ungdomsföreningar

Yachad - judisk förening för de yngre

Yachad är en förening som har aktiviteter en gång i månaden för åldrarna 7-12 år. På dessa aktiviteter får man träffa nya och gamla judiska kamrater. Vi som arbetar med Yachad har även deltagit när vi var yngre. Har du frågor kan du alltid ring eller skicka e-post till oss.

kulambeyachad@hotmail.com

JUGBG - Judisk Ungdom i Göteborg

Judisk ungdomsförening för åldrarna 13-18 år. Utöver aktiviteter för den egna åldersgruppen hjälper man till med aktiviteter för de yngre åldrarna 6-12 år - YACHAD. Föreningen är arrangör för Shabbat Irgun i Göteborg.

Kontaktperson:
Saralee Katz, 0707-21 58 66
saraleekatz@hotmail.com

JSG - Judisk Student Göteborg

Judisk studentförening för åldrarna 18-30 år. Bedriver aktiviteter som Pubkvällar, sportaktiviteter, filmvisningar och andra arrangemang.

Kontaktperson:
Nathalie Azulay, 0701-45 08 66