Ungdom

post_img

Ungdom

Ungdomsverksamheten i församlingen utgår till stor del från föreningarna: Judisk Ungdom Göteborg – JUGBG för åldrarna 12-18 år och Judisk Student Göteborg – JSG för åldrarna 18-30 år. Föreningarna anordnar shabbatmiddagar, fester, sport- och fritidsaktiviter.

För de yngre barnen finns Yachad som är en förening som har aktiviteter en gång i månaden för åldrarna 7-12 år. På dessa aktiviteter får man träffa nya och gamla judiska kamrater.

För dig som är mellan 18-26 år finns Taglit – Birthright programmet där du får upptäcka allt som Israel kan erbjuda och lite till och även träffa andra ungdomar från Skandinavien och Europa.